Fiecare cuplu viseaza la o nunta perfecta pe care sa nu o uite niciodata, dar pentru ca acest vis sa devina realitate este nevoie de tenacitatea si priceperea unor profesionisti in organizarea de evenimente.
Restaurantul Modern stie cat de importante sunt micile detalii, mai ales pentru viitoarele mirese, de acea noi va vom oferi toate cele necesare pentru organizarea unei nunti de neuitat.
Noi, cei de la Restaurantul Modern, prin wedding planner-ul nostru va vom consilia in pregatirea evenimentului d-voastra. Nu va trebui sa va faceti griji pentru nimic, deoarece noi ne vom ocupa de tot: meniu, decor, pachet artistic si tehnic.
Capacitatea maxima a restaurantului nostru este de 200 de locuri. Fiind renovat complet in anul 2014 restaurantul beneficiaza de ultimele tendinte de eleganta si confort asigurand in acest fel un mediu propice organizarii oricarui eveniment.

Comment

  1. admin

    Pensiunea Modern din Mioveni ofera servicii de organizare pentru toate tipurile de evenimente publice sau private. Nunta, botezul sau petrecerea dumneavoastra are reusita garantata alaturi de noi.

LEAVE A REPLY