Suntem  o  ehipa  dedicata

OFERIM CELE MAI BUNE SERVICII PENTRU CA VIZITATORII NOSTRI SA SE SIMTA SPECIALI

Cazare Mioveni

Va putem oferi cazare, in camere elegante (camere cu doua paturi, cu pat matrimonial, single sau camere triple), cu baie proprie (cabina de dus cu radio), TV LCD, geam termopan, aer conditionat, incalzire centralizata proprie, internet wireless, servicii de spalat – calcat haine, room-service si rent-a-car.

Pentru sanatatea oaspetilor nostri, va recomandam sa fumati doar in locurile special amenajate, iar cazarea cu animale de companie nu este acceptata in pensiune.
Instrumentele de plata acceptate de noi sunt: Cash, OP, CEC, BO, CARD (VISA, MasterCard).

cazares

Sursa ta de buna dispozitie

Noi creem  mediul prielnic celor mai reusite petreceri

evenimentes

Evenimente

Pensiunea Modern din Mioveni organizeaza o gama larga de evenimente: seminarii, team buildinguri, turism afaceri, evenimente de familie, sau turism individual si de grup, sau chiar nunti sau botezuri. Toate evenimentele fie ele mici sau mari sunt tratate cu profesionalism si seriozitate, serviciile oferite fiind mereu de cea mai buna calitate.

Pentru a acoperi o gama larga de evenimente si Pensiunea Modern a fost special conceputa cu o sala de mese la parter de 190 de locuri si o sala de mese la etaj de 75 de locuri, si poate oferi oaspetilor sai cazare si masa la cele mai inalte standarde. Bucatari cu experienta, angajati permanenti ai pensiunii, ne permit sa oferim o bogata oferta culinara cu preparate atat din bucataria internationala, cat si din cea traditional romaneasca.

In concluzie avem placerea si indemanarea sa organizam:

  • mese de protocol si mese festive.
  • petreceri in aer liber.
  • nunti si botezuri.
  • petreceri de anul nou.